Kort traject 1-op-1 opstellingen

Je wilt nu écht jezelf op de eerste plaats zetten en meer innerlijke rust ervaren.
Met een kort traject ga je kort, maar intensief aan het werk met jezelf. Wanneer je kritisch naar jezelf bent, is het prettig om jezelf en je situatie van een afstand te bekijken, dit werkt heel goed met opstellingen op tafel.

We beginnen natuurlijk met een vrijblijvende kennismaking en bekijken waar jouw verlangen ligt.
Ik werk met 1-op-1 opstellingen op tafel, omdat we hiermee snel bij de kern komen en dit inzichten geeft waarmee je zelf weer verder kan. Maar ook omdat er ècht iets verandert in je innerlijke wereld zodat jij beter de regie krijgt over jouw gevoelens en gedachten.

Een kort traject bestaat uit :
– een kennismakingsgesprek van een half uur
– een familieopstelling op tafel van 1,5 uur
– een persoonlijkheidsopstelling van 1,5 uur
– een nagesprek van een uur.

Een kort traject 1-op-1 opstellingen bedraagt € 225,- inclusief B.T.W.

Reacties van cliënten:

“Ik vond het heel spannend om een opstelling te doen, maar door jouw rustige begeleiding zakte dit helemaal weg. Wat een bijzondere ervaring!”

“Eigenlijk wist ik wel wat me te doen stond, maar door het zo helder op tafel te zien kwam het pas binnen! Ik voelde een boosheid opkomen toen jij dat poppetje verschoof zeg. Dat had ik niet verwacht. Ik weet nu wel wat me tegenhield en ik ga meteen actie ondernemen!”

Kosten en vergoedingen

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten in een aantal gevallen als scholingskosten aftrekken. Voor meer informatie en actuele wetgeving raad ik je aan hierover contact op te nemen met de Belastingdienst.
De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Sommige werkgevers vergoeden deze kosten vanuit het ontwikkel- of vitaliteitsbudget. Je kunt dit navragen bij je werkgever.