Opstellingen

Systeemopstelling of familieopstelling is een prachtige methode om inzichten te krijgen.
Ik gebruik binnen mijn coaching een ORDENENDE 1-OP-1 FAMILIEOPSTELLING OP TAFEL om patronen te doorbreken en je eigen plek in te nemen in je gezin van herkomst. Je kunt door verschillende oorzaken op de “verkeerde” plek binnen jouw familiesysteem terecht komen. Daardoor ontwikkel je overleefgedrag zoals pleasen, perfectionisme of je altijd verantwoordelijk voelen.

Gaan we onderzoeken welke delen in jou overheersen of juist wat meer aandacht nodig hebben? Dan doen we een PERSOONLIJKHEIDSOPSTELLING, zodat er écht iets kan veranderen in jouw interne systeem. Ben je bijvoorbeeld erg kritisch en vooral op jezelf? Grote kans dat je “interne criticus” de regie heeft genomen over jouw denken en gedrag. Erg vermoeiend…

Ook je verliessituatie kunnen we opstellen in een ROUWOPSTELLING. Door je situatie in beeld te brengen komen we er vaak sneller achter wat je nu ècht nodig hebt of welke stap(pen) het beste bij jou passen. Voelt je verdriet nog te groot om aan te raken? Dan starten we met het in beeld brengen van je energiegevers en energienemers om overzicht te creëren.

Bij een opstelling kan je van een afstand naar de situatie en naar jezelf kijken. Je lijf geeft aan waar de weerstand zit en dat zegt vaak iets heel anders dan je hoofd. Een opstelling geeft inzichten waar je verder mee aan de slag kan. Opstellingen biedt een basis voor verdere ontwikkeling.

Vind je het spannend? Dat begrijp ik! Misschien had je nog nooit van opstellingen gehoord en voelt het nog een beetje ‘zweverig’? Je kunt eerst kennismaken met een tafelopstelling en voelen wat het doet.
Maak nu een afspraak voor een kennismakingsopstelling van een uur voor maar € 37,50.

Dit is mijn familie van herkomst. Dit is mijn systeem.
Een ordenende familie opstelling op tafel kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat jij meer in je eigen kracht komt te staan. Nieuwsgierig geworden? Maak gewoon een afspraak!