Over mij

Mijn naam is Anne-Marie Steenmeijer-de Jongh (1968).
Ik ben getrouwd met Jeroen en wij hebben samen 3 prachtige zoons: Ruben, David en Victor.
Jeroen en ik runnen ook een Bed & Breakfast en exploiteren de Gewelfkelder onder ons huis waar ik ook mijn coachingsgesprekken voer (www.inndevijfsinnen.nl). 

Het heeft heeft mij altijd beziggehouden waarom mensen telkens tegen hetzelfde aanlopen en dit niet kunnen veranderen. Iedereen heeft zijn eigen blauwdruk en soms begint er wat te wringen. Waarom ben je bijvoorbeeld veel te hard aan het werk of te veel aan het pleasen of kom je juist niet vooruit?
Hoe je naar jezelf kijkt, heeft hier heel veel invloed op.
Door middel van coaching en vooral door het ervaren van opstellingen, heb ik voor mezelf een betere balans gevonden en kan ik anders naar mezelf kijken en meer de regie nemen over mijn gedachten. Dat gun ik jou ook!

Al jarenlang ben ik intensief bezig met en geïnteresseerd in zelfbewustwording en persoonlijke groei door het volgen van cursussen en trainingen, door er over te lezen, door intervisie en supervisie. Na afronding van de erkende en gecertificeerde opleiding Coaching & Counselling bij ACC besloot ik mijn eigen coachingspraktijk te starten. Daarna heb ik verschillende trainingen en de opleidingen Mental Coach, Medische Basiskennis, Familieopstellingen op tafel en Beeldkracht afgerond.
Deze stevige basis en mijn levens- en werkervaring neem ik mee om je te begeleiden, spiegelen en prikkelen!


Feedback over mij als coach:

rustige uitstraling – flexibel – aandacht – sparringpartner – verrassend – empathisch – oplossingsgericht – prettige zachte stem – durf te confronteren – gesprek op gelijkwaardig niveau – goed luisteren – betrokken