Over mij

Mijn naam is Anne-Marie Steenmeijer-de Jongh (1968).
Ik ben getrouwd met Jeroen en wij hebben samen 3 prachtige zoons: Ruben, David en Victor.
Jeroen en ik runnen ook een Bed & Breakfast en exploiteren de Gewelfkelder onder ons huis waar ik ook mijn coachingsgesprekken voer (www.inndevijfsinnen.nl). 

Al jarenlang ben ik intensief bezig met en geïnteresseerd in zelfbewustwording en persoonlijke groei door het volgen van cursussen en trainingen, er over te lezen, door intervisie en supervisie. Ik vind het fijn om bezig te zijn en te blijven groeien. Na afronding van de erkende en gecertificeerde opleiding Coaching & Counselling bij ACC besloot ik mijn eigen coachingspraktijk te starten. Tijdens mijn opleiding Mental Coach bij Sonnevelt heb ik geleerd meer doelgericht te coachen. Met de opleiding Medische Basiskennis heb ik mijn visie verbreed en kan ik mijn cliënten effectiever helpen als professioneel coach. Met de opleiding Familieopstellingen op tafel heb ik geleerd systemische patronen te herkennen en kan ik je op deze manier begeleiden in je transformatie. Met de opleiding Beeldkracht heb ik geleerd je persoonlijkheid met poppetjes op tafel te zetten en te onderzoeken waar bepaald gedrag vandaan komt en hoe je dit kan veranderen.
Vanaf 2021 ben ik me ook meer gaan verdiepen in rouw en verlies en heb ik trainingen gevolgd om ook een verliessituatie beeldend te onderzoeken. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden….
Daarnaast neem ik mijn levens- en werkervaring mee om je te begeleiden, spiegelen en prikkelen!

Ik heb 25 jaar werkervaring op onder andere HR gebied en het heeft mij altijd beziggehouden waarom mensen telkens tegen hetzelfde aanlopen en dit niet kunnen of willen veranderen.
Hoe je naar jezelf kijkt, heeft hier heel veel invloed op.
Door middel van coaching en het ervaren van opstellingen, heb ik voor mezelf een betere balans gevonden. Coaching helpt om de juiste keuzes te maken die bij JOU passen!

Feedback over mij als coach:

rustige uitstraling – flexibel – aandacht – sparringpartner – verrassend – empathisch – oplossingsgericht – prettige zachte stem – durf te confronteren – gesprek op gelijkwaardig niveau – goed luisteren – betrokken