Van kritisch naar realistisch zelfbeeld

Hoe zie jij jezelf en zou jij jezelf willen zien?

Je bent erg kritisch naar jezelf en krijgt hier last van. Nooit voel je je tevreden of is iets goed genoeg. Er is altijd dat kritische stemmetje op de achtergrond dat commentaar geeft.
Wil jij voelen dat “goed” goed genoeg is? Wil jij liever voor jezelf zijn en je minder onzeker voelen? Meld je dan aan voor het halfjaar traject. Je kunt ieder moment starten.

We werken samen stapje voor stapje naar een realistisch zelfbeeld met als doel dat er blijvend iets verandert, zodat jij je beter voelt en meer zelfvertrouwen krijgt. Zodat jij jezelf meer gaat waarderen en vaker op de eerste plaats kunt zetten. Het is niet egoïstisch om goed voor jezelf te zorgen, het is noodzakelijk om voor anderen te kunnen zorgen zonder dat je hier last van krijgt en hier in “overdrijft”.

Verandering kost tijd en heeft aandacht nodig. Ik ben je stok achter de deur en motiveer je onderweg. Dit traject is inclusief een maandelijkse 1-op-1 coach sessie van een uur of een opstelling van 1,5 uur. Je gaat thuis zelf ook dagelijks aan de slag, waarbij ik je regelmatig inspireer. Daarnaast speken we tussendoor evaluatiemomenten af.

Een half jaar traject bedraagt € 757,- inclusief B.T.W.

Reacties van cliënten:

“Ik ben gewoon blijer met mezelf!”

“Van een 5 naar een 8! Nog ruimte voor groei, maar ik weet nu wat ik moet doen wanneer ik weer merk dat ik streng ben voor mezelf.”

“Mijn kritische stem is niet alleen maar slecht en ik ben goed genoeg zoals ik ben. Ik vind dit nog steeds soms lastig, maar kan nu beter relativeren. Ik vond onze sessies altijd fijn, maar in het begin best spannend!”

Kosten en vergoedingen

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten in een aantal gevallen als scholingskosten aftrekken. Voor meer informatie en actuele wetgeving raad ik je aan hierover contact op te nemen met de Belastingdienst.
De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Sommige werkgevers vergoeden deze kosten vanuit het ontwikkel- of vitaliteitsbudget. Je kunt dit navragen bij je werkgever.