Voor werkgevers

Goed werkgeverschap is een coachtraject aanbieden aan een medewerker die tegen een burn-out aan zit of wanneer je er samen niet meer uitkomt of omdat het soms gewoon even goed is om met iemand anders in gesprek te gaan.

Een derde, onpartijdige partij kan met een frisse blik naar een situatie of (dreigend) conflict kijken.
Als coach kan ik er aan bijdragen dat processen versnellen of ik kan helpen voorkomen dat een werknemer uitvalt door stress of een burnout. Door mijn werkervaring dichtbij management, naast mijn HR ervaring, ken ik de belangen van werknemer èn werkgever.

Werkgeluk voor alle partijen staat voor mij voorop! Dit kan binnen een functie of bedrijf zijn, maar het kan ook betekenen dat er naar een andere oplossing wordt gezocht zoals bijvoorbeeld een andere functie binnen of buiten de organisatie. Een open en eerlijke communicatie vind ik belangrijk.

Ben je werkgever en zoek je een betrokken, oplossingsgerichte, externe partij? Of ben je werknemer en mag je van je werkgever zelf een coach zoeken waar het mee klikt en die je verder kan helpen? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!