Rouwcafé

Rouwcafé Geertruidenberg is een initiatief van twee ondernemende buurvrouwen Ria en Anne-Marie!

“We ontdekten onze raakvlakken en de behoefte om iets te betekenen voor anderen, naast ons werk als professional organizer nabestaanden zorg en mental coach. We hebben de ruimte (gewelfkelder Elfhuizen 8) en maken tijd vrij om 1x per maand een bijeenkomst te organiseren voor mensen die behoefte hebben om even stil te staan bij hun verlies.”

De gratis bijeenkomsten bestaan uit samen een kopje koffie of thee drinken of samen een wandeling maken. We vragen een kleine bijdrage in de kosten wanneer we een activiteit organiseren zoals samen eten. Afhankelijk van de vraag, kunnen wij onze activiteiten aanpassen of uitbreiden.

Aanmelden via telefoon, app of mail vooraf is prettig, omdat wij maximaal 15 personen per bijeenkomst kunnen ontvangen.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan een praatje of een luisterend oor bij bijvoorbeeld:

een verbroken/verziekte relatie, kinderen en ouders die geen contact meer hebben, grootouders die hun kleinkinderen niet meer zien, mensen die elkaar verliezen door bijvoorbeeld dementie, een levensbedreigende ziekte, een partner die verslaafd is aan drugs of alcohol, een kind met blijvende beperkingen, een gezinslid met een psychische ziekte, werkloosheid, een verstoorde werkrelatie, een overlijden.


De volgende bijeenkomsten zijn:

woensdag 14 juni 19.00-21.00 uur (gratis, maar wel graag aanmelden!)
maandag 10 juli 19.00-21.00 uur (gratis, maar wel graag aanmelden!)

Wil je via e-mail op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten? Geef dit dan door via: rouwcafegeertruidenberg@gmail.com.