Het bevrijdende pad naar zelfkeuze.

Stel je eens voor dat je niet langer vastzit in pleasegedrag, maar vol vertrouwen je eigen keuzes kunt maken. Dat was precies het doel van mijn cliënte toen ze besloot een familieopstelling op tafel te doen.

Ze verlangde ernaar om voor zichzelf te kiezen, maar er was iets dat haar belemmerde. Samen hebben we haar gezin van herkomst op tafel neergezet met behulp van poppetjes. Ze dacht altijd dat ze als oudste de spil van het gezin was, maar eigenlijk hoort ze als oudste kind op de eerste plek in de kinderrij.

Het moment waarop ik haar terug plaatste naar haar juiste positie, voelde ze weerstand. Het was een confrontatie met haar overtuigingen en innerlijke strijd. Maar langzaam begon de weerstand te breken en besefte dat ze haar eigen weg mag gaan en dat het tijd is om haar eigen keuzes te maken, zonder dat ze het gevoel heeft dat ze daar iemand anders tekort doet.

Familieopstelling op tafel is een waardevol instrument dat inzicht biedt in verborgen patronen en dynamieken binnen het familiesysteem. Het geeft je de mogelijkheid om belemmerende patronen te doorbreken en persoonlijke groei te stimuleren. Het is een veilige en concrete methode die je helpt om onbewuste blokkades te ontdekken en jezelf hiervan te bevrijden.

Ik heb vertrouwen dat deze sessie haar het laatste zetje heeft gegeven dat ze nodig had om haar eigen keuzes te maken.
Ben jij klaar om jouw eigen pad te kiezen? Neem dan contact met mij op en ontdek de kracht van familieopstelling op tafel!